Slot Strategie Geheimen

Veel mensen spelen zonder duidelijk te weten waarom. Een doel hebben is de eerste stap om te winnen. Zorg ervoor dat je je mening klaar hebt en staan en waarom je iets doet. De kans dat u  hiermee uw levensstijl verandert is klein maar wel degelijk aanwezig.

Voor Meer informatie over Slot tips die u een winnende speler maken klikt u hieronder om een gratis e-book te ontvangen!

KRIJG GRATIS TOEGANG

Denk eraan dat de beste aanpak is om vooral van het spel te genieten. Het is een geweldige bonus als u een goede winst behaald, echter u krijgt van mij alsnog onderstaande tips!

Beheer je budget
Als ik één tip mee kan geven dan is dat budgetbeheer. Zorg ervoor dat u een bedrag klaarzet waarvan u bereid bent dit te verliezen!
Ookal beschik je over de beste tips. Dit betekent niets als je niet weet hoe je uw budget moet beheren. Wees bewust van de kosten van een  spin en stem dit af op uw budget.

Image result for slots

Onderstaand een voorbeeld scenario:  Je hebt je account opgewaardeerd met $150 en je vindt het uiterlijk van een bepaald spel mooi, ziet er flink uit én heeft een geweldige uitbetaling. Je hebt de slot 3 keer gedraaid en beseft nu dat je bent gedaald tot nog maar $90. Geen leuk spel meer?

Je kunt uren  speelplezier hebben mits u ervoor zorgt dat u uw budget goed beheerd.

Weeg de loonlijnen af tegen de kosten
De betalingslijnen zijn een belangrijk fundament van het spel. Het maakt niet uit wat je speelt, aan het einde van de rit maken de betalingslijnen het verschil.

Je zal jezelf later bedanken wanneer je bedenkt hoe belangrijk het is om de kosten van je speelautomaat goed te berekenen. Overweeg niet alleen de uitbetalings lijnen bij een winnende spin maar ook de hoeveelheid munten die u heeft gewonnen.

Je hebt goede kansen op een slot met 30 paylines en er bijvoorbeeld 6 hiervan wint.  Dan kan je  uiteraard de gedachte op een enorme uitbetaling achterwege laten.
Vergeet nooit de eerst tip die wij hebben gegeven. Op een slot met 30 paylines hebt u meer kosten voor minder loonlijnen en is gericht op een modale winst. Denk goed na of je jezelf dit kan veroorloven.

Doel voor een maximale inzet
Er zijn twee belangrijke keuzes die u maakt bij het laden van een online slot account:

1. De waarde van de munten waar u mee zal spelen
2. Het aantal munten dat u op elke inzet zal spelen.

Maak geen fout door aan te nemen dat 3 $1 weddenschappen hetzelfde zijn als wedden met een $3 munt, zij zijn hetzelfde in waarde, maar kunnen leiden tot zeer verschillende uitkomsten.

Image result for slots

Over het algemeen biedt het spelen van online slots dezelfde uitbetaling  ongeacht hoeveel munten u gebruikt. Het enige dat uw kansen vergroot is uw vermenigvuldiger. Als u één munt inzet, worden uw winsten 1x; Als u twee munten inzet, is de vermenigvuldiger 2x; Drie munten zijn 3x enzovoorts;

Een ander groot geheim is dat de meeste spellen hun winsten en jackpots uitsluitend beschikbaar stellen voor spelers die het maximale aantal munten investeert, dus zet groot in. . En onthoud, geniet van het spel!

Like onze nieuwsbrief en schrijf je in voor meer soortgelijke tips!

Voor Meer informatie over Slot tips die u een winnende speler maken klikt u hieronder om een gratis e-book te ontvangen!

KRIJG GRATIS TOEGANG